Temptation Fever

 

“... Ik begrijp eigenlijk nog steeds niet waarmee we u van dienst kunnen zijn...” Diva wisselde een blik met Juweel. Het was niet de eerste keer dat ze op vraag van het netwerk een ongewoon verzoek aanhoorden, maar dat van deze man was wel heel bijzonder. Juweel nam het even over.

“Als ik het goed begrijp, maakt u zich zorgen over de verloofde van uw dochter...” De man knikte. “Met reden,” verklaarde hij nadrukkelijk.

“U vermoedt dat hij slechts uit is op haar geld...”

“Voorlopig nog mijn geld,” viel de man haar kortaf in rede. “Benno wil mijn dochter enkel huwen om zich in mijn bedrijf te wurmen!”

Diva knikte. “Deze informatie is ons door het netwerk bevestigd. Maar het is ons niet duidelijk hoe de lievemeisjes dit kunnen voorkomen.”

“Temptation Fever!” Het was duidelijk dat hun bezoeker het gewend was om zich bondig uit te drukken, maar Diva en Juweel hadden iets meer context nodig.

“Brianna is jong en naïef en hopeloos verliefd. Hij heeft haar ten huwelijk gevraagd en ze heeft zonder aarzelen toegestemd. Maar mijn – de hemel verhoede – toekomstige schoonzoon Benno...” Hij snoof luid. “... houdt er niet van om risico’s te nemen. Dus heeft hij hen ingeschreven voor het TV-programma “Temptation Fever”. De bedoeling is dat zij vreemdgaat en hij niet, ondanks vele kansen daartoe. Hij zal haar grootmoedig vergeven “uit ware liefde” en zij zal zoveel wroeging hebben dat het haar ervan zal weerhouden om ooit de echtscheiding aan te vragen. Hij koopt een vrijkaart voor het leven!”

Diva fronste. “Wat maakt hem zo zeker dat zij hem zal bedriegen?”

De man sloeg met zijn vuist op het bureau, wat hem een verstoorde blik van Juweel opleverde. “Hij heeft alle verleiders omgekocht. Ik ben er zeker van dat Brianna haar slijmerige Benno trouw zou blijven, maar met een flinke dosis drank en Rohypnol is dat op te lossen!”

Nu ze het verhaal voor de tweede keer hoorden, was het al een stuk duidelijker. Bovendien wisten ze dat het netwerk haar eigen motieven had voor een wraakactie tegen deze would-be schoonzoon. Er waren bewijzen dat hij tijdens zakentrips in verre buitenlanden misbruik maakte van vrouwen in kwetsbare posities, wat het netwerk niet op prijs stelde.

Maar de vraag bleef: “Wat verwacht u precies van onze lievemeisjes?...”

Het bleek geen moeilijke opdracht.

 

In de weken die volgden sloot het escortbureau zijn deuren. De lievemeisjes gingen op vakantie. Een deel schreef zich samen met een plots opgedoken partner in voor een spannend en erotisch TV-programma. Een ander deel solliciteerde voor een plaatsje tussen de dames die voor datzelfde programma de partnertrouw op de proef moesten stellen. Nog voor de eerste aflevering van “Temptation Fever” werd uitgezonden, was het een hype, door de expliciete teasers die op het publiek losgelaten werden. Zo was er een scène waarbij één van de verleidsters zich samen met een mannelijke deelnemer in het zwembad bevond. Ze had haar armen om zijn hals en haar knieën rond zijn middel en toen de man langzaam naar het ondiepe gedeelte stapte, werd duidelijk dat zijn roede zich diep in haar opening bevond. Hij hield haar stevig bij haar billen en bewoog haar langzaam op en neer. Het was een stevige kerel met indrukwekkende tattoos, die Georges heette en geronseld was in de sportschool. Het had het netwerk slechts een klein bedrag en weinig overreding gekost om hem te overhalen zich in te schrijven als partner van lievemeisje Kendra. Het had niemand verbaasd dat Georges zijn ingebeelde trouw aan zijn ingebeelde vriendin reeds de eerste dag opgaf. Als een in elkaar gestrengeld koppel van zeemeermin en -man rezen Georges en zijn trofee op uit het zwembad en hij droeg haar vastgepind op zijn manstaaf naar de tafel op de patio, waar hij haar neerzette en begon te pompen. Het lievemeisje dat voor verleidster moest doorgaan, gooide haar hoofd achterover zodat hij haar borsten kon omvatten en volgde zijn bewegingen met haar onderlichaam. Het duurde niet lang voor hij hijgend klaarkwam en het beeld zwart werd.

In een ander voorfilmpje speelden Sunali en Dorothée de hoofdrol. Elke gelijkenis met de lievemeisjes Bianca en Esmée was niet zuiver toevallig. Ook zij hadden zich aangemeld met partners, maar ze leken ze bepaald niet te missen. Sunali lag naakt op haar rug op een strandlaken en Dorothée – even naakt – smeerde haar in met zonnebrandolie tot ze glom als een opgepoetste ketel. Langzaam en sensueel beroerde ze elk plekje van het lichaam dat zich aanbood en Sunali’s tepels stonden genietend rechtop. Gewillig spreidde ze haar benen toen Dorothée de binnenkant van haar dijen bereikte en Dorothée’s hand verdween tussen haar billen. Sunali schokte lichtjes. Dorothée boog zich voorover en kuste haar op de mond, waarna ze haar tong naar beneden liet dwalen, richting borsten. Sunali zette haar voeten op de grond en verhief haar zitvlak, zodat de camera de pulserende bewegingen van de hand op haar venusheuvel kon volgen. Dorothée likte de tepeltjes die haar aangeboden werden en bewoog haar hoofd verder naar beneden. Haar geoefende vingers openden de schaamlipjes en haar tong vond moeiteloos het opgezwollen klitje. Sunali lag naar adem te snakken en Dorothée moest slechts enkele keertjes zachtjes likken om haar tot een hoogtepunt te brengen, waarna Sunali zich hijgend terug liet vallen op het laken. Dorothée gaf haar even tijd en zette zich toen schrijlings over haar heen, met haar uitnodigende spleetje boven Sunali’s gezicht. Het was een verzoek om wederdienst dat door Sunali maar al te graag werd ingewilligd en het duurde niet lang of haar bekwame tong bracht de verlossing waar haar vriendin om vroeg.

 

Toen het eigenlijke programma van start ging, was het voor niemand een verrassing dat de ene na de andere belofte van liefde en eeuwige trouw verbroken werd. Geen van de verleiders – duur betaald door Benno – had zich zijn taak zo makkelijk voorgesteld en ze waren onder de indruk van hun eigen onweerstaanbaarheid. Enkel Brianna, degene waar het eigenlijk allemaal om te doen was, leek hen op de één of andere manier te ontglippen. Eén van de verleiders zag zijn kans, toen ze in het zwembad op een luchtbed lag te dobberen en bood haar een drankje aan. Dat moment kozen de andere dames uit om gezamenlijk een “bommetje” uit te voeren, waarna ze onder veel gegiechel en gespetter vaststelden dat ze hun bikini kwijtgeraakt waren. Terwijl de man de stukjes textiel opdook en niet anders kon dan helpen met strikjes en sluitingen, ging Brianna hoofdschuddend op zoek naar een handdoek.
Een andere verleider kwam haar een cocktail brengen, terwijl ze opgekruld in een hoekje van de bank lag te lezen. Ze was gecharmeerd door het feit dat hij geïnteresseerd leek in haar lectuur. Omdat haar verloofde Benno haar op het hart had gedrukt zich vooral “open te stellen”, glimlachte ze hem toe en bedankte hem voor de attentie. Het had een gezellig onderonsje kunnen worden, maar...

“Ooooh... een puppy! Wat lief!”

Eén van de dames kwam aandragen met het schattigste hondje dat Brianna ooit gezien had en de rest van de middag had ze geen aandacht meer voor welk mannelijk gezelschap dan ook.

Een nieuwe kans diende zich aan toen Brianna besloot om een strandwandeling te gaan maken. Twee mannen boden meteen aan om haar te vergezellen, voorzien van strandlaken en pick-nickmand met foie gras en bubbels. Dat vonden de andere dames zo’n romantisch gebaar dat ze besloten om er een gezamenlijke uitstap van te maken. Dus werden er extra strandlakens ingepakt, extra pick-nickmanden en extra flessen en zaten de vrouwen gezellig samen babbelen onder het maanlicht, terwijl de mannen gefrustreerd toekeken.

 

Bij het kampvuur viel dus tot Benno’s ergernis over Brianna niets te melden. Zelf had hij graag indruk gemaakt met zijn standvastigheid, maar bij gebrek aan bekoringen was dat niet evident. Hij bleek zo onpopulair dat de producers er een compilatieaflevering aan wijdden. In een eerste fragment kwam Benno na een zwempartijtje uit de zee en zag hij op het strand een man op zijn knieën zitten met een enorme erectie die zijn kant op wees. Het was al snel duidelijk waarom, toen hij een vrouwenfiguurtje opmerkte dat achter de man neergeknield zat en behendig zijn ballen liefkoosde. Wat verderop zat een andere dame het tafereel te bekijken en toen Benno uit het water oprees, richtte ze haar aandacht op hem. Dit leidde tot een onmiddellijke reactie in zijn manstaaf en met opgeheven roede stapte hij op haar toe. Hij zou haar echter niet ter wille zijn, maar haar heldhaftig weerstreven! Toen ze dus rechtstond en hem toelachte, wilde hij haar “omwille van Brianna” vriendelijk maar beslist afwijzen. Het bleek niet nodig.

“Leg je maar op mijn handdoek, hoor! Ik heb hem niet meer nodig!” riep ze hem vrolijk toe en haastte zich naar het vrijende koppeltje. “Mag ik meedoen? Ik kan heel goed pijpen!”

Een ander stukje begon met één van de verleidsters die naakt lag te zonnen en Benno die doelbewust op haar af liep. Hij zou haar enkel een drankje aanbieden, haar wat toenaderingspogingen laten maken en haar – en de camera – vervolgens duidelijk maken dat zijn hart bezet was. Het zou wel moeite kosten, want deze vrouw was helemaal zijn type. Overal rond en zacht... dikke tieten, dikke kont, helemaal het tegenovergestelde van de panlat die Brianna was. Dit was het soort vrouw dat hem opwond en waar hij op joeg wanneer hij de kans kreeg. Meestal in het buitenland, waar de meisjes gewilliger waren en sneller bereid om zijn dominantie te aanvaarden. Even verscheen er een glazige blik in zijn ogen, toen hij een beeld voor zich zag van een schommelende kont over zijn knieën, glimmend rood na een strenge tuchtiging met de peddel. Eerst duidelijk maken wie de baas is, dan was zo’n vrouw nadien tot alles bereid. Zo niet, dan ging de flogger eroverheen... of de zweep... Hij likte zijn lippen. Er waren er weinigen geweest die hij niet de baas kon. Achteraf waren ze allemaal bereid om te zwijgen als hij hen een aalmoes toestopte. Hij hurkte naast de zonnende vrouw. Zo’n zonde dat hij niet met haar kon spelen. Haar kogelrond achterste schreeuwde erom warm gezet te worden. Ze glimlachte hem toe, bedankte met een knikje voor de cocktail en maakte plaats voor hem op het ligbed. Hij zette zich naast haar en stelde zich voor. Hij legde de nadruk op wat hij reeds bereikt had in het leven en stelde tot zijn genoegen vast dat ze onder de indruk was van zijn geld, zijn status en zijn savoir-vivre. De hitte joeg door zijn lijf toen ze in zijn oor fluisterde: “Weet je welk soort man ik sexy vind?”

Een gearriveerd zakenman? Een doelbewuste man van de wereld? Een viriele cowboy? Hij zou haar zo meteen afwijzen, maar het kon geen kwaad dat het kijkerspubliek zijn sterke kanten leerde kennen.

“Eén die niet de hele tijd over zichzelf praat,” legde ze uit aan de camera en haar borsten en billen deinden heen en weer terwijl ze van hem wegwandelde.

De volgende beelden toonden Benno’s kamer bij nacht. De camera had hem in diepe rust moeten filmen, maar de ritmisch bewegende lakens suggereerden dat hij de slaap niet kon vatten en zich op een andere manier ontspande. De bewegingen braken bruusk af toen de deur van zijn kamer opengegooid werd en er twee giechelende dames kwamen binnentrippelen.

“Slaap je al?” werd er gefluisterd. Dan toch! Zijn glimlach van triomf verlichtte de kamer. Maar hoewel hij het doodzonde vond, zou hij hen wegsturen. Wanneer hij eenmaal over Bianca’s fortuin beschikte, was er nog tijd genoeg voor pleziertjes. Maar hij zou hen even aan het lijntje houden, dat wel.

“Nee, dames... ik ben klaarwakker, hoor!” De voldoening in zijn stem was niet te ontkennen.

“Heh? Jij bent... jij bent Stefano niet?” Het was een volmaakte uitroep van teleurstelling en Diva en Juweel knikten tevreden toen ze de beelden bekeken.

“Ooh... we hebben ons van kamer vergist!”

“Jeetje... sorry hoor, sorry voor het storen!”

“Ja... sorry zeg. Ga maar weer slapen!”

Proestend en gniffelend struikelden beide dames de kamer weer uit en zowel Benno als het publiek verstonden nog:

“Wie was dit dan eigenlijk?...”

“Oh ik weet niet... Dinges. Billy... Bobby... Benny...?”

Waarna ze de kamer naast de zijne binnengingen en de situatie zich herhaalde, met dat verschil dat het bed daar na korte tijd enthousiast begon te kraken, simultaan met kreetjes en kreuntjes in alle toonaarden. Terwijl Benno’s lakens ook hun ritme hernamen, nog agressiever dan zonet.

 

Toen de reeks afgelopen was, bleek geen enkel koppel de test doorstaan te hebben, wat niet verwonderlijk was, vermits er buiten Benno en Brianna geen enkel koppel had deelgenomen. Van Benno werd later zelden nog iets vernomen, behalve dan via populaire internetmemes van zijn gezichtsuitdrukkingen in alle graden van verbijstering. Zijn vriendin verliet het eiland als vrijgezel en een heel stuk minder naïef dan ze gekomen was.

“Laat eens kijken, het deed toch niet teveel pijn?” glimlachte Diva enkele dagen later.

“Nee hoor, viel best mee,” antwoordde Brianna stoer, terwijl ze onwillekeurig over haar achterste wreef. “En... waarmee zal ik beginnen?”

“De eerste dagen gewoon maar wat observeren,” vermaande Juweel. “Langzaam aan... en laat je niet onder druk zetten om sneller te gaan dan je aankan!”

Brianna knikte stralend en draaide zich om. Heupwiegend schreed ze het kantoortje uit, op zwarte stiletto’s en met drie gouden sterren flonkerend op haar bil.